+420 222 517 466

Právnická firma roku 2023

Právnická firma roku 2023

V letošním ročníku prestižního hodnocení advokátních kanceláří Právnická firma roku se naše kancelář znovu stala doporučovanou kanceláří v oboru Veřejné zakázky. Tento úspěch je pro nás oceněním za dlouhodobé výsledky, kterých v daném oboru dosahujeme.

Děkujeme našim klientům, kteří nás svým hodnocením v anketě podpořili. Vaše podpora nás těší a moc si jí vážíme!

Tým Advokátní kanceláře Vych & Partners, s.r.o.

Další články

Právní úprava leteckého provozu ve zvláště chráněných územích

Právní předpisy v oblasti leteckého práva jsou však značně ovlivněny i zájmem na ochranu životního prostředí. Vzhledem k rostoucí oblibě létání z řad široké veřejnosti se zvyšuje počet osob, které se podílejí na leteckém provozu ve zvláště chráněných územích, aniž by byly dostatečně obeznámeni s relevantní právní úpravou včetně rizik s tím spojených.

Číst více

Jak na prodej společnosti?

Prodej dlouho budované společnosti je náročný a zdlouhavý proces, který je však možné výrazně zjednodušit. Určitě je ale na začátku dobré si vybrat vhodný okamžik, a to jak dle situace na trhu, tak dle situace ve společnosti samotné. Pokud je to možné, doporučujeme si na vhodný okamžik i počkat.

Číst více

Kyberkriminalita a její vliv na obchodní společnosti

Informační technologie se za poslední desetiletí staly nedílnou součástí společnosti, a to tak, že si bez nich nedokážeme život už ani představit. Toto období otevírá dveře k nesčetným možnostem, ale zároveň s sebou přináší i nové hrozby, které s technologickým pokrokem přicházejí, a to zejména kyberkriminalitu.

Číst více
Dočetli jste až sem?

Přihlašte se k odběru novinek

Uveďte zde svůj e-mail, ať Vám neuteče žádná aktualita z naší kanceláře.

Děkujeme za návštěvu našich stránek.

Pokud nechcete přijít o žádné dění v naší kanceláři, dovolujeme si Vám nabídnout přihlášení k odběru aktualit. Stačí vyplnit Váš e-mail.

Advokátní kancelář Vych a partners